ma bucur ca ai dat si reteta de pate de ficat de pui.stiu ca gasesc si pe net o multime de retete dar imi place sa vb cu cineva care le/a testat.e mai sigur asa.
Multumesc mult, piftia de porc este pusa in bidon de plastic de 3 l, lasam dopul strans, ii taiem fundul si asa aranjam piftia pe care o punem la frigider in pozitia cu dopul in jos pana se intareste, avand grija sa fixam bine sticla intr-un vas pentru a nu se rasturna in frigider.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.